BOEKEN VOL MET INSPIRATIE

Voice Dialogue

Een prachtige kennismaking met Voice Dialogue is het boek Ik (k)en mijn ikken. Wie zit er allemaal bij jou in de bus? Welke ik voert het hoogste woord? Voor mij ging er een nieuwe wereld open; in een zucht uitgelezen.   https://www.bol.com/nl/f/ik-en-mijn-ikken/30521083/?

Games people play

Transactionele Analyse biedt een handvat om naar onze communciatie te kijken en te analyseren. Dit boekje is van de grondlegger en heeft mij een extra verdieping gegeven op communciatie stijlen en effecten.


Systemisch denken

Mijn eerste kennismaking met systemisch denken was tijdens mijn coaching bij Els. Er ging een wereld voor mij open! Er vielen aardig wat puzzle stukjes op hun plek, zeker in combinatie met de familie opstellingen.


Het hier en nu

Wat is dat eigenlijk, het hier en nu? Door de speelse en typische Pooh en Piglet manier van kijken naar de wereld, heeft het mij handvatten gegeven voor het hier en nu.Verbeeldingskracht

Verbeeldingskracht helpt enorm om buiten de gebaande paden te kunnen brainstormen en vervolgens de uitkomt hiervan te kunnen visualiseren. Kietelt de verbeeldingskracht.

p/het-oude-rome-voor-vijf-denarii-per-dag/9200000046118746/?suggestionType=typedsearch&bltgh=sowDmzDrndJExyDKAmFH2g.1.2.ProductTitle

Teamcoaching

Het basisboek voor alle teamcoaches en teamleaders en tevens mijn handboek voor mijn leergang teamcoaching bij Teamchange. Uitgeroepen tot OOA boek van het jaar 2018


Diversiteit

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je echt jezelf mag zijn, je bijdrage aan een team, een organisatie of zelfs de wereld mooier, waardevoller en kleurrijker zal zijn. Net als bij een pauw.